Predstavitev

JAGA PRESEGA MEJE TRADICIONALNEGA NAČINA RAZMIŠLJANJA.

 

Od ustanovitve leta 1962, je Jaga, z osredotočenjem na inovativnost in ustvarjalnost, zrasla v vodilno tovarno radiatorjev v Evropi. 

Jaga se zavzema za kulturo trajnosti podjetja, svobodo in socialno odgovornost, kar uporabljamo za naše odnose s strankami, dobavitelji in zaposlenimi. Jaga presega meje tradicionalnega načina razmišljanja in že desetletja preseneča trg ogrevalne tehnike s številnimi novimi koncepti in produkti, tako na estetski kot tehnični ravni.

PREDNOSTI:

Trajnostna izbira

Toplotne črpalke, solarni ali nizkoenergijski sistemi delujejo z nizkimi temperaturami vode, kar zahteva velike tradicionalne radiatorje za doseganje udobne prostorske moči. Toda radiatorji Jaga Low-H2O, kot je Guardian LST, v sodelovanju z Dynamic Boost Hybrid (DBH), zagotavljajo dva do trikrat večjo moč pri enaki kompaktni velikosti.

Nizka površinska temperatura

Hladno na dotik enodelno ohišje, ki ne presega 43 °C, z zaobljenimi vogali in standardnimi zaklepi ohišja z možnostjo dodatne varnosti rešetk, odpornih na svinčnik. Poleg tega lahko ventil za dodatno varnost skrijete v ohišje.

Enostavna namestitev, enostavno vzdrževanje

Vnaprej sestavljeno enodelno ohišje se hitro namesti s kompletom termostatskega ventila za preprosto povezavo. Posebej zasnovan za hitro namestitev; enostavno čiščenje in vzdrževanje, ki ne moti vodovodne napeljave.

Hitri odzivni časi, prihranki energije

Nagrajena tehnologija Low-H2O vsebuje 90 % manj vode, ko je napolnjena kot jekleni panelni radiatorji, zato se segrejejo in ohlajajo hitreje brez potratnega pregrevanja ali zahtev po ogrevalnih sistemih.

Zagotovljena kvaliteta

Visoko zmogljiv izmenjevalnik toplote ima 30-letno garancijo.

Hibridna funkcionalnost, dvojna učinkovitost – Briza

Možnost ogrevanja in hlajenja z eno elegantno enoto. Dinamični izmenjevalnik toplote s hidrofilno prevleko zagotavlja optimalno delovanje.

 

 

Učinkovita poraba in integracija

Tehnologija EC motorja nadzoruje hitrost vrtenja ventilatorja. Z natančnejšim nadzorom pretoka pride do 50 % manjša poraba energije. To prav tako omogoča enostavno integracijo s krmilniki sistemov za upravljanje zgradbe, ki uporabljajo isto tehnologijo.

JAGA VREDNOTE, KI VODIJO PODJETJE PO EDINSTVENI POTI IN SO V PODPORO VSAKEMU ZAPOSLENEMU:

 1. RESPECT NATURE – Investiraj v razvoj radiatorjev, ki porabijo manj energije in surovin. Vedno izberi najbolj ekološki način pridelave.

2. AWAKE THE ARTIST – Uporabi inovativne materiale in proizvodne metode, ne le za večjo učinkovitost, temveč za iskanje načina, ki preseže dizajn. Povzdigni produkte preko oblikovalskega v umetniški objekt…

3. DREAM A FUTURE – Poglej naprej in ustvari inovativne produkte za vašo vizijo prihodnosti. Razvij nove tehnologije za boljše in čistejše sisteme za klimatizacijo in udobje.

4. CREATE EMOTION – Ne ponujaj samo izdelka, temveč tudi strast in čustva. Poveži naše ime z dogodki, športom in dejavnostmi, ki tako kot Jaga, vsebujejo strast, dinamičnost in izkušnje.

5. BUILDING BRIDGES – Izmenjuj znanje, gradi mrežo, poišči druga podjetja in ljudi, ki so odprti za spremembe. Združimo moči in izdelujmo boljše produkte, boljši svet.