Oxygen D-Flow

Zdrava toplota in čist zrak. Jaga Oxygen, “kisikovo grelno telo”, ne poskrbi samo za ogrevanje, temveč tudi za čist zrak v stanovanju. Dobro za vaše bivalno udobje in vaše zdravje.

Čist kot alpska trata

Z Oxygenom je Jaga razvila “Low-H2O” toplotno telo z inteligentnim sistemom prezračevanja. Preveč CO2? Preveč vlage? Onesnažen zrak v prostoru hitro nadomestite s svežim zunanjim zrakom. Sistem filtrov preprečuje vnos cvetličnega prahu in drugih prašnih delcev v prostore. Vonjave, hišni prah in bakterije bodo nevtralizirani in odstranjeni iz prostora. Kontrolirano prezračevanje pomeni tudi prihranek pri energiji.

Wellness po naročilu

Jaga Oxygen ni običajen sistem prezračevanja. Prezračevalne enote so vgrajene v atraktivne “Low-H2O” dekorativne radiatorje. Prezračevanje v kombinaciji z gretjem omogoča v celem stanovanju skozi vse leto temperaturo ugodja brez prepiha. Zvočna izolacija učinkovito preprečuje motnje zunanjega hrupa.

 
 

 

 

Samodejno nočno hlajenje

Vročinski val? Brez problema! Vaš Oxygen-System poskrbi zato, da bo vaša spalnica in vaša postelja pred spanjem prijetno ohlajena. S funkcijo pospešenega prezračevanja se zvečer prostor napolni z zunanjim hladnim zrakom. To brezplačno nočno hlajenje izpolni skoraj ista pričakovanja, ki vam jih nudi zapletena klimatska naprava.

 
 

 

 

Brez vloženega truda


Jaga Oxygen lahko preprosto vgradite v že obstoječe stanovanje. Izbirate lahko med dvema izvedbama: za rokovanje enostavno izvedbo z ročno regulacijo ali popolno avtomatsko izvedbo krmiljeno s količino CO2 v zraku. Dodatna povezava s kabli ni potrebna. Povezavo med komponentami omogoča električno omrežje.